Bestellen via Kerckeboschboek.nl is tijdelijk niet mogelijk.
U kunt de gewenste titels en aantal exemplaren onder opgave van uw naam, adres en telefoonnummer mailen naar klantenservice@kerckebosch.nl.
Wij sturen u een bestelbevestiging en factuur (incl. verzendkosten) per mail.
Na ontvangst van uw betaling ontvangt u uw bestelling per post.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Blauwhelm Blues

Auteur:
Ruud Vermaase

ISBN: 
978-90-6720-427-9
Bindwijze:
paperback
Jaar van uitgave: 
2007
Aantal pagina's: 
194
Prijs: € 16,95 incl. 6% BTW

Blauwhelm-Blues

"Het boek bracht mij in een klap meer dan 25 jaar terug in de tijd..."

Beginjaren 80: de in Libanon geharde blauwhelm Rogier van Campen doorloopt twee weken na zijn terugkeer de ontgroening bij het Delftsch Studenten Corps.

Blauwhelm blues speelt zich af in de beginjaren 80. De in Libanon geharde blauwhelm Rogier van Campen doorloopt twee weken na zijn terugkeer de ontgroening bij het Delftsch Studenten Corps. Het is een periode vol schrille tegenstellingen, waarin hij de realiteit maar moeilijk kan vatten en onbewust een schijnwereld om zich heen bouwt. Rogier van Campen lukt het om in deze uiteenlopende werelden zijn rol met verve te spelen.Totdat het ineens allemaal mis gaat. Impressie Rogier van Campen is overal de gevierde held. In Libanon blinkt hij uit en doorstaat meerdere incidenten. In Delft stijgt zijn populariteit ongekend snel, komt in de beste jaarclub en het beste studentenhuis. Op het hockeyveld is hij degene die altijd als laatste het licht uitdoet. Als hij het podium beklimt weet hij mensen met zijn gitaar te raken. In zijn armen heeft hij de mooiste meisjes. Echt zo'n jongen om jaloers op te worden. Iedereen mag hem graag. Althans dat denkt Rogier van Campen zelf. Langzaam maar zeker bouwt hij onbewust een groeiend groepje figuren om zich heen op die hem intens haten. In zijn onbezorgdheid heeft hij niets door. Tot het te laat is. Ineens houdt iemand een vlijmscherp mes onder zijn kin. Als hij zijn belager recht in de ogen kijkt gaat er hem een licht branden. Die ogen, die zenuwtrek, dat kan toch niet waar zijn.

Auteur