Bestellen via Kerckeboschboek.nl is tijdelijk niet mogelijk.
U kunt de gewenste titels en aantal exemplaren onder opgave van uw naam, adres en telefoonnummer mailen naar klantenservice@kerckebosch.nl.
U ontvangt de factuur bij levering van de boeken.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Fushigi, verwondering, Japan, cultuur, samenleving

Auteur:
Jeannette Stakenburg

ISBN: 
978-90-6720-506-1
Bindwijze:
pocket
Jaar van uitgave: 
2010
Aantal pagina's: 
160
Prijs: € 12,50 incl. 6% BTW

Verwondering - Fushigi, naar school in Japan

Jeannette Stakenburg vliegt voor haar werk de hele wereld rond. Zij is gefascineerd door Japan. Dit verhaal gaat over nieuwsgierige vrouw die u meeneemt door dit mysterieuze land en u laat delen in haar verwondering.

Om meer van het land te kunnen begrijpen en om beter met de mensen daar te kunnen communiceren, begint ze in Nederland aan een cursus Japans.
Later neemt ze een periode onbetaald verlof en gaat ze naar een talenschool voor buitenlanders in Okazaki, een stad onder Nagoya. Vier weken lang vijf uur les per dag en vele uren huiswerk. Wonend in een klein appartement van 26 vierkante meter maakt ze zo tijdelijk deel uit van het dagelijkse leven in dit niet alledaagse land.
Elke dag is er wel iets dat haar verwondert. Haar ervaringen schrijft ze op. Het is geen zakelijk verslag. Geen reisboek. Het is het verhaal van een nieuwsgierige vrouw die u aan de hand meeneemt door dit mysterieuze land en u laat delen in haar verwondering.

Auteur