Bestellen via Kerckeboschboek.nl is tijdelijk niet mogelijk.
U kunt de gewenste titels en aantal exemplaren onder opgave van uw naam, adres en telefoonnummer mailen naar klantenservice@kerckebosch.nl.
U ontvangt de factuur bij levering van de boeken.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Jeannette Stakenburg - Fushigi, naar school in Japan

Mijn eerste boek is uit. Het is eng en spannend! En bijzonder dat zoveel mensen met je meelezen en meeleven. De reacties zijn overweldigend. Mensen die brieven schrijven en persoonlijke dingen vertellen. Die even door mijn boek bladeren en twee uur later tot de ontdekking komen dat het tijd wordt dat ze gaan slapen of aan hun werk moeten. Mensen die voelen alsof ik hen "aan de hand" mee naar Japan neem, waar ze zelf nooit zijn geweest of zullen komen. Als je zo een soort dagboek over je eigen Verwondering schrijft, is het fantastisch om te horen dat anderen die Verwondering met je willen meemaken.

Inmiddels ben ik alweer voor een tweede keer, voor dit keer zes weken naar Japan naar school geweest. Naar Fukuoka op het zuidelijke eiland Kyushu. Fukuoka was zoveel drukker dan Okazaki. Ik had ook nog een appartement midden in het drukste deel van de stad. Dat geeft je weer een heel ander perspectief op hoe het is om te wonen in Japan. Ik ben inmiddels twee maanden terug. Ik mis het vreselijk. De ongecompliceerdheid van het “schoolbestaan”. Ik mis drie keer in de week sushi eten als lunch. Hier heb ik nergens nog sushi gevonden zoals in Japan. Van een Japanse vriendin heb ik als Nieuwjaarsgeschenk een waanzinnige houten doos ontvangen. Om door te gaan met het Shoodoo, Japans kalligaferen, waaraan ik in Japan was begonnen. Met echte marterharen penselen, een inktblok, inkt etc. etc. De Verwondering duurt zelfs nu nog voort.

Jeannette Stakenburg

Reviews

Verwondering / Bewondering

Mooi om jouw verwonderingen mee te mogen beleven. Ontspannend en verslavend, je waant je in Japan, je doorleeft de sfeer. Wanneer komt deel twee uit?

Jeannette voor jou heb ik BEWONDERING.

Dank voor dit leesplezier.
Joke

Een boek om in een adem uit

Een boek om in een adem uit te lezen. Mijn nominatie voor de AKO literatuurprijs.
Jan Moerbeek