Blog van kerckebosch

Bestellen via Kerckeboschboek.nl is tijdelijk niet mogelijk.
U kunt de gewenste titels en aantal exemplaren onder opgave van uw naam, adres en telefoonnummer mailen naar klantenservice@kerckebosch.nl.
Wij sturen u een bestelbevestiging en factuur (incl. verzendkosten) per mail.
Na ontvangst van uw betaling ontvangt u uw bestelling per post.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Jan Pieter Foppen, schilder van licht en leven

Jan Pieter Foppen

De Zeister kunstschilder Jan Pieter Foppen heeft in samenwerking met Uitgeverij Kerckebosch een boek gepubliceerd met daarin een overzicht van zijn schilderijen van de afgelopen jaren. Dit boek is op 30 november gepresenteerd tijdens de opening van zijn tentoonstelling in de Stopera te Amsterdam.

Nieuwe uitgave: Zestien bloedstollende verhalen van oorlogsveteranen: We missen één man

[We missen een man]

Sinds de Tweede Wereldoorlog tot en met de dag van vandaag zijn Nederlandse militairen met een missie uitgezonden over de wereld, van Nederlands-Indië tot Afghanistan. Ze zijn teruggekeerd met een hoofd en hart vol belevenissen.

Elke dag verwondering

Uit: AD 17 mei 2011 
Jeanette Stakenburg (60) schrijft boek over haar studie in het land van de rijzende zon.

Ruud Vermaase - Blauwhelm Blues

De realisering van mijn roman blijft een van dingen waar ik trots op ben. En altijd zal blijven. De releasedatum is alweer ruim 3 jaar terug maar ik zal toegeven dat ik er nog wel eens stiekem een stukje in lees. Merkwaardig genoeg heb ik bij het teruglezen nooit gedacht dat ik het nu (compleet) anders zou hebben gedaan.

Jeannette Stakenburg - Fushigi, naar school in Japan

Mijn eerste boek is uit. Het is eng en spannend! En bijzonder dat zoveel mensen met je meelezen en meeleven. De reacties zijn overweldigend. Mensen die brieven schrijven en persoonlijke dingen vertellen. Die even door mijn boek bladeren en twee uur later tot de ontdekking komen dat het tijd wordt dat ze gaan slapen of aan hun werk moeten.

Inhoud syndiceren