Bestellen via Kerckeboschboek.nl is tijdelijk niet mogelijk.
U kunt de gewenste titels en aantal exemplaren onder opgave van uw naam, adres en telefoonnummer mailen naar klantenservice@kerckebosch.nl.
Wij sturen u een bestelbevestiging en factuur (incl. verzendkosten) per mail.
Na ontvangst van uw betaling ontvangt u uw bestelling per post.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Jan Pieter Foppen, schilder van licht en leven

Jan Pieter Foppen

De Zeister kunstschilder Jan Pieter Foppen heeft in samenwerking met Uitgeverij Kerckebosch een boek gepubliceerd met daarin een overzicht van zijn schilderijen van de afgelopen jaren. Dit boek is op 30 november gepresenteerd tijdens de opening van zijn tentoonstelling in de Stopera te Amsterdam. Het is verkrijgbaar via de webshop www.kerckeboschboek.nl.
 
Jan Pieter Foppen (1972) is een kunstschilder die volop staat in de figuratieve traditie. In 1997 studeert hij af aan de Kunstacademie te Kampen waarna hij zich vestigt als zelfstandig kunstschilder in Zeist. De onderwerpen die je in zijn schilderijen ziet, liggen bijna letterlijk op straat: parken, pleinen, terrassen, cafés. Zowel in Parijs, Brussel, Amsterdam als in Zeist. Vaak trekt hij er op uit met zijn camera. Net als bij Breitner in vroeger tijden dienen de foto’s als vertrekpunt voor zijn schilderijen. Zij kenmerken zich door een heel eigen gebruik van licht en kleur.
 
De groeiende belangstelling voor zijn werk resulteert nu in het uitbrengen van een bijzonder boek: Jan Pieter Foppen, schilder van licht en leven. Dit boek bevat vele mooie foto’s van zijn schilderijen en uit zijn privécollectie. Frits Reijnst, degigner van Kerckebosch Media, heeft foto’s en tekst op een prachtige en soms verrassende wijze samengebracht. Al met al een boek dat een mooi licht werpt op het werk en de ontwikkeling van een hedendaags impressionist. 
bestelpagina