Bestellen via Kerckeboschboek.nl is tijdelijk niet mogelijk.
U kunt de gewenste titels en aantal exemplaren onder opgave van uw naam, adres en telefoonnummer mailen naar klantenservice@kerckebosch.nl.
Wij sturen u een bestelbevestiging en factuur (incl. verzendkosten) per mail.
Na ontvangst van uw betaling ontvangt u uw bestelling per post.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Regionale uitgaven bij Kerckebosch

Per 1 april 2011 is Uitgeverij Kleine Geschiedenis van de Heuvelrug / De Buitenplaats opgegaan in Uitgeverij Kerckebosch. De uitgaven over de geschiedenis, cultuur en monumenten van onze eigen regio vormen een prachtige aanvulling op de reeks ‘Monumenten Inventarisatie Provincie Utrecht’, die Kerckebosch in samenwerking met SPOU uitgeeft.

De bevlogen uitgever Tijn Everse zal zijn interessante serie verder uitbouwen, nu met professionele ondersteuning van de medewerkers van Uitgeverij Kerckebosch.
Wij willen de voorzitter van de stichting Kleine Geschiedenis van de Heuvelrug, de Woudenbergse burgemeester Jan van Bergen, bedanken voor zijn inbreng bij deze vloeiende overname.

Alle publicaties in de fondsen Kleine Geschiedenis van de Heuvelrug en De Buitenplaats kunnen vanaf heden besteld worden via onze webshop KerckeboschBoek.

Op de foto de ondertekening van het contract. Vlnr: Patrick de Coo (directeur Kerckebosch Media), Tijn Everse (uitgever), Jan van Bergen (voorzitter stichting), Mechteld de Coo (directeur Uitgeverij Kerckebosch)

 
Gescheven door: Tijn Everse